Jos haluat lisätä maustetta kotiisi, sinun kannattaa poimia joitain epätavallisia laitteita, joita et todennäköisesti ole edes ajatellut ostaa aiemmin. Katsokaa joitain näistä esimerkeistä ja näet, kuinka mahtavia heillä olisi omistaa, ja minulla on hauska tunne, että heistä tulee paljon suosittuja tulevaisuudessa.

Posh iMirror

Kun ajattelet peiliä, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, on tietysti jotain, josta näet heijastuksesi. Yksinkertainen laite, jonka avulla voit nähdä miltä näytät ennen kuin lähdet kotoa aamulla. Posh iMirror on hieman erilainen, mutta kun sanon hiukan, tarkoitan sen miljoona kertaa enemmän kuin perinteinen peili. Ne ovat täysin vuorovaikutteisia, ja voit käyttää niitä katsella televisiota, selata Internetiä ja jopa leikkiä suosikkisovelluksillasi.

AGA Total Control -liesi

Nämä Total Control -keittimet vievät perinteiset liesi täysin eri tasolle aivan kuin viimeinen puhumamme laite. He käyttävät sähköä ja ne lämpenevät nopeammin kuin koskaan, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa illallisen valmistamista. Yksi suurimmista ja parhaista ominaisuuksista on tietysti kyky kytkeä liesi päälle ja pois päältä erityisellä kaukosäätimellä, joten sinun ei tarvitse edes olla keittiössä, kun aloitat illallisen valmistamisen.

LG Smart ThinQ -jääkaappi

Luuletko, että voisit luetella kaiken, mikä jääkaapissasi on tällä hetkellä? Se voi auttaa, jos yrität selvittää, mitä voit valmistaa päivälliseksi tai mitä sinun on ostettava supermarketista. Nämä uudet LG-jääkaapit pystyvät pitämään luetteloa ruoastasi ja tiedät, kun se on loppumassa. Lisäksi sinulle kerrotaan, milloin jokin on vanhenemassa. Tämän lisäksi jääkaappi voi antaa sinulle reseptiehdotuksia sen mukaan, mitä ruokaa sinulla on tällä hetkellä tarjolla.

Tulipallon ulkotakka

Ei ole kauan, ennen kuin kesä on vihdoin mennyt, mutta veton vetoon, että haluat pysyä ulkona puutarhassasi yöllä niin kauan kuin mahdollista, kunnes huono sää iskee. Se on paljon helpompaa (ja lämpimämpää), jos sinulla on ulkotakka ja tämä Ball Of Fire näyttää aivan kauniilta puutarhasi sisällä. Palo tulee hyvin suunnitellun maapallon sisälle, ja voit rentoutua ja nauttia lämmöstä samalla, kun jäähdytät tähtien alla pitkään yöhön.

Numi-wc

Jos teet kylpyhuoneen kunnostustöitä ja etsit uutta wc: tä, kannattaa ehkä tarkastella tarkemmin Numi-wc: tä. Se on tietysti älykäs wc, mutta mietit todennäköisesti miksi se on niin erilainen kuin tällä hetkellä käyttämäsi. Se tunnistaa, kun kävelet kylpyhuoneeseen, ja istuin nousee automaattisesti ylös, mikä lopettaa monet väitteet siitä, kuka jätti kannen ylös. Istuin on lämmitetty, se toistaa musiikkia, ja se on täynnä paljon muita ominaisuuksia.