Juhlitaanpa sitten itsenäisyyspäivää tai vapaapäivää, ei ole koskaan huono aika kutsua ystäviäsi ja perhettäsi grilliin. Avaruus on harvoin ongelma, varsinkin grillijuhlia varten, koska keskimääräinen takapiha voidaan muuttaa päivän väliaikaiseksi huoneeksi pienellä luovuudella. Huonekalut ja varusteet ovat kuitenkin aivan toinen asia, ja monet asunnon omistajat ovat lyhyitä. Tässä on viisi vinkkiä kaikkien aikojen parhaan grillin heittämiseen.
Vinkki # 1. Valitse teema
Ero tavallisen grillin ja karanneen menestyksen välillä johtuu yleensä teemasta. Useimmat ihmiset valitsevat vain sen päivän, jonka he juhlivat. Tähän voi sisältyä punainen, valkoinen ja sininen ”teema” kansallispäivinä ja vihreä Pyhän Patrickin päivänä. Ei ole mitään vikaa luoda oma teema, jotta grilli olisi erityinen. Voit lähettää teemalla lentolehtisiä, ripustaa tavaraa ja jopa asettaa pukukoodin, jotta puolueesi menestyy erinomaisesti.
Vinkki # 2. Kannen salit
Pieni vaivaa menee pitkälle ja vieraat arvostavat todella sisustusta. Bunting on loistava tapa muuttaa kaikki takapihat humdrumista mahtaviksi. Voit ripustaa puita, räystäskouruja tai jopa koripalloverkkoja. Muita vaihtoehtoja ovat lippujen, bannereiden tai suurten julisteiden ripustaminen tiiliseinien tai autotallin sivuraiteiden muuttamiseksi houkutteleviksi taustoiksi. Älä unohda iltatapahtumien puutarhavaloja, koska ne auttavat luomaan erityisen ilmapiirin.
Vinkki # 3. Kokeile eroasettelua
Takapihasi asettelu on kriittinen grillisi onnistumiselle. Tapa, jolla asetat tuolit, pöydät tai penkit, vaikuttaa naurun ja keskustelun määrään. Vaikka yksi pitkä pöytä voi toimia joissakin tilanteissa, jotkut ihmiset järjestävät pöydät pienissä ryhmissä, jotta vieraat voivat sekoittua. Tee roskakorit helposti saataville, jotta minimoidaan sotku. On parasta lähestyä järjestelmällisesti roskakoria. Etsi tärkeimmät sisäänkäynnin ja uloskäynnin kohdalta, ja jokaisella pöydällä tai penkillä on pienemmät tölkit, joita vieraasi käyttävät.
Vinkki # 4. Linkitä valikkosi teemaan
Jos mahdollista, ruoan ja juoman tulisi liittyä teemaan. Tavalliset grillihinnat, kuten kylkiluut, hot dogit ja hampurilaiset, voidaan luoda pienillä cocktailpuikkolipuilla, jotka yhdistävät teemaan. Esimerkiksi pienet irlantilaiset liput näyttävät hyvältä Pyhän Patrickin päivänä ja amerikkalaiset liput näyttävät hyvältä 4. heinäkuuta.
Vinkki # 5. Harkitse huonekalujen ja laitteiden vuokraamista
Harkitse huonekalujen vuokraamista, jos haluat viedä juhlat hyvistä erinomaisiin. Monet huonekalujen vuokrausyritykset tarjoavat pöytiä, tuoleja ja muita kohtuullisin hinnoin, mukaan lukien ilmainen toimitus. Tämän ajatuksen laajentamiseksi voit halutessasi vuokrata käyttöoikeuslaitteita, kuten popcorn-valmistajia ja hot dog -telineitä, juhlavuokrauskeskuksesta. Huonekalujen vuokraus lisää grillin heittokustannuksia, mutta tekee siitä tilaisuuden muistaa.
Johtopäätös
Noudata näitä viittä vinkkiä heittääksesi parhaan grillin. Minkä päivämäärän aiot juhlia, nämä vinkit tekevät tapahtumastasi taatun menestyksen. Mitä ideoita olet kokeillut? Kerro meille ja jätä meille kysymys tai kommentti alla!