Ihannetapauksessa haluat keittiön näyttävän kauniilta ja samalla käytännölliseltä. Jos löydät täydellisen yhdistelmän näiden kahden välillä, olet voittaja. Haluaisin puhua kanssasi muutamista muutoksista, jotka voit tehdä ja jotka toivottavasti lisäävät keittiönne kauneutta ja käytännöllisyyttä samanaikaisesti. Älä ole huolissasi tuhansien dollarien kuorinnasta, koska mikään, josta aiomme tänään puhua, ei riko pankkia.

Ripusta lisää hyllyjä

Hyllyt eivät ole vain ylimääräisiä säilytystiloja keittiössäsi. Kaikki riippuu siitä, mitä teet heidän kanssaan päivän päätteeksi, joten jos olet varovainen, voit tehdä niistä pienet taideteokset asettamalla niihin oikeita asioita. Voit ostaa puisia suolan ja pippurin ravistimia istumaan hyllyjen päälle. Entä hienot pienet astiat eri mausteille, jotta voit jättää ne esille? Ripusta muutama hylly sopivaan paikkaan ja yritä parhaiten täyttää ne kauniilla asioilla.

Käytä pöytävalaisimia

Se, että sinulla on suuri valo keittiössäsi, ei tarkoita, että sinun on kytkettävä se päälle koko ajan. Joskus voit päästä eroon muutaman pöytävalaisimen vaihtamisesta sen mukaan, mitä olet tekemässä. Kun huoneessa on muutama pieni valo, se luo erityisen tunnelman, jota et voi saada päävalon lyömällä kasvoihisi. Voit sijoittaa pöytälamput tiettyihin paikkoihin, joissa suoritat tiettyjä tehtäviä, koska myös kohdevalolla on etuja.

Valitse oikeat laatikot

Joskus keittiössäsi voi olla ärsyttäviä syviä vetolaatikoita, koska kaikki pääsee vain päällekkäin päällekkäin ja se aiheuttaa sinulle ongelmia, kun haluat napata jotain alaosassa istuvaa. Voi kestää vain muutaman sekunnin kaivaa nappaamaan mitä haluat, mutta kaikki nämä sekunnit summaavat. Jos saat laatikoita, joissa on osiot, voit pitää tiettyjä asioita laatikoidesi eri osissa ja se tekee elämästäsi sata kertaa helpompaa.

Asenna hienot kaapin kahvat

Jotain niin yksinkertaista kuin kahva voi vaikuttaa dramaattisesti keittiön ulkonäköön. Jos katsot ympärillesi, löydät ihania, jotka erottuvat tyyliltään ja ovat paljon parempia kuin tavalliset kahvat, jotka yleensä tulevat kaappiesi mukana. Sama voidaan sanoa hanojen päivittämisestä, joka ei maksa paljon rahaa, mutta näyttää paljon mukavammalta. Yritä muistaa, että pienimmätkin asiat voivat joskus tehdä eron tavallisen keittiön ja kauniin keittiön välillä.

Piilota mikroaaltouuni

Mikroaaltouuni on todennäköisesti suurin laite, jonka olet istunut keittiön työtasoilla, ja vaikka se olisi kallis, se voi silti tulla silmiinpistäväksi, ja se vie liikaa tilaa, joka pilaa huoneesi ulkonäön. Voit piilottaa sen pois rakentamalla sen kaappeihisi, jotta näet vain oven. Saatat joutua hankkimaan puusepän kutomaan taikuudensa ja vaihtamaan muutamia asioita ympäriinsä, mutta olet iloinen, kun se on piilotettu sen sijaan, että makasi ulkona.

Aika tehdä muutos

Toivon, että näet joidenkin asioiden edut, joista olemme tänään puhuneet. Jos toteuttaisit jonkin niistä, se ei vie kauan, mutta se voisi maksaa osinkoja eteenpäin, joten ajattele huolellisesti seuraavaa hyökkäyssuunnitelmaa.