Vaikka hyppisitkin itse koneelle, et ole koskaan yksin. Ei tänään kaikella tekniikalla, joka meillä on käden ulottuvilla. Jotkut asiat ovat tietysti hyödyllisempiä kuin toiset, ja mielestäni älypuhelimet tulevat kärkisiksi, kun verrataan niitä muihin laitteisiin. Tämä johtuu lähinnä hämmästyttävistä sovelluksista, joihin voit kääntyä, kun tarvitset apua, ja aiomme selata hienoja sovelluksia, jotta voit nähdä, mitä tarkoitan.

Kortit Palm

Jos kadotat pankkikorttisi lomalla, se voi olla tuhoisa ja sinulla on paljon tekemistä. Tärkeintä on saada rahaa käteesi heti, ennen kuin peruutat korttisi. Jos tallennat kaikki tietosi turvallisesti Cards On Palm -sovellukseen, voit lähettää itsellesi rahaa Western Unionin kautta muutamassa minuutissa ennen kuin peruutat korttisi. Sovellus on myös hyödyllinen, kun etsit pankkiautomaattia, koska se näyttää sinulle, missä he kaikki ovat kartalla.

Ruokailu

Yksi parhaista asioista vierailla uudessa maassa on kokeilla paikallisia ruokia. Sinun on parasta olla varovainen, kun aloitat tämän sovelluksen käytön, koska juoksumatolla voi olla paljon tekemistä palatessasi menettääksesi kaikki painosi, jotka olet saanut. Sen sijaan, että vain kerroit, mitkä ravintolat sinun kannattaa tarkistaa, voit valita haluamasi ruokalajit, ja saat luettelon kaupungin parhaista ravintoloista, jotka ovat erikoistuneet varsinaiseen ruokaan, jonka aiot tilata.

HearPlanet

Kuinka monta tuntia olet viettänyt selaillessasi oppaita yrittäessäsi löytää mahdollisimman paljon tietoa paikasta? Jos et halua tuhlata aikaa lukemiseen, voit käyttää sen sijaan HearPlanetia, koska se on pohjimmiltaan ääniopas. Se on hyvä myös silloin, kun olet tosiasiassa tien päällä, koska kirjat voivat viedä paljon tilaa repussa, varsinkin jos vierailet useissa maissa ja kuljettaa mukanasi paljon erilaisia ​​kirjoja.

HipMunk-matka

On paljon paikkoja, joissa voit mennä etsimään parhaita lentotarjouksia, mutta mielestäni HipMunk jättää ne kaikki varjoon. Se on melko uusi käynnistys, minkä vuoksi et todennäköisesti ole vielä kuullut siitä, mutta odota muutama vuosi, ja siitä puhuvat kaikki. Vähän tapaa, jolla Google lopulta voitti Yahoo Searchin. Sinun tarvitsee vain syöttää tietosi, mihin oletkin menossa, ja se tarjoaa halvimman mahdollisen lentovaihtoehdon, jonka voit varata heti.

iCampsites

Monet ihmiset eivät välitä hienoista lomapaketeista, kun he lähtevät kesälomalle. He haluavat elää villillä puolella ja viihtyvät mielellään leirintäalueilla. Jos aiot käydä missä tahansa Euroopassa, sinulla on oltava tämä sovellus puhelimessasi ja voit löytää kaikki yksittäiset sekä arvostelut, joita voit selata. Sovelluksen sisällä on myös tonnia valokuvia, jotta voit nähdä, millainen leirintäalue näyttää, ennen kuin päätät pysyä siellä.

Et koskaan tunne yksinäisyyttä

Olet paljon luottavaisempi, kun lähdet matkoillesi oikean sovelluksen avulla puhelimellasi. Ne, joista olemme tänään puhuneet, ovat naarmuuntuneet pintaan ja ne kannattaa ladata, mutta älä unohda tarkistaa niin monta kuin mahdollista ennen kuin menet lähelle lentokonetta. Et koskaan tiedä, milloin tietty sovellus voi pelastaa sinut katastrofista.