Yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä yrityksesi hyväksi, on varmistaa, että olet keskittynyt. Moniajo on todistettu olevan vain toiveajattelua. Et yksinkertaisesti voi tehdä useampaa kuin yhtä asiaa kerrallaan.

Jos haluat saada enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa, tässä on joitain tapoja keskittyä.

Käytä kalenteria

Kalenterisi on paras ystäväsi keskittyessäsi. Käytä sitä tehdäksesi luettelon asioista, jotka sinun pitäisi tehdä joka päivä, ja asettaaksesi määräajat ja tarkistuspisteet varmistaaksesi, että olet tehokas.

Priorisoi

Jos sinulla on tehtävälista, on tärkeää priorisoida tekemäsi asiat, jotta voit tehdä tärkeimmät asiat ensin. Jokaisen prioriteetit ovat erilaiset. Totuus on, että jos olet pienyrityksen omistaja, sinun tulee joka päivä ensisijaisesti tehdä työ, joka sinun on tehtävä itsellesi ”ensimmäisenä” asiakkaana.

Laita melu pois päältä

Sammuta puhelimesi, matkapuhelimesi, sähköpostisi, sosiaalisen median verkostot ja keskity 100 % kaikkiin tekemiisi asioihin. Älä keskity kaikkeen ympärilläsi olevaan meluun. Se on todella vaikeaa, mutta tulet huomaamaan, että tekemäsi työ on laadukkaampaa ja että saat valmiiksi nopeammin.

Käy kävelyllä

Olipa kyseessä kävely tai muu harjoitus tai liike… ennen kuin alat työskennellä projektin parissa, muista liikkua. Hengitä syvään sisään, hengitä syvään ja puhdista mielesi kaikesta sen läpi menevästä roskasta, jotta voit keskittyä.

Aja itsellesi

Älä tee töitä yli 90 minuuttia kerrallaan ilman taukoa. Säännöllisten taukojen pitäminen, kun olet poissa työstäsi tai projektistasi vähintään viideksi minuutiksi, tekee ihmeitä keskittymiskyvyllesi. Älä kuitenkaan käytä tätä aikaa sähköpostin tarkistusaikana. Mene pois työpöydältäsi ja tee jotain muuta.

Lopeta moniajo

On tullut hulluksi, että ihmiset ovat alkaneet nähdä moniajo hyveenä. Totuus on, että se on erittäin tehotonta, aiheuttaa kohtuutonta stressiä, etkä saa asioita valmiiksi nopeammin. Lisäksi tyypillisesti se, mitä teet, kun et ole keskittynyt, on huonompaa, etkä voi saada yhtä paljon aikaan.

Anna itsellesi paljon aikaa

Pyrkimys tehdä kaikki nopeasti ja liian ajoittaa itsesi on varma tapa keskittyä. Sen sijaan anna itsellesi enemmän aikaa kuin luulet sen kestävän, jotta sinulla on runsaasti seisonta-aikaa. Stressaaminen ja kiirehtiminen asioiden läpi on tapa tehdä virheitä.