Read Time:1 Minute, 48 Second

Aineita pidetään aivan liian usein pelkkänä väärinkäytönä, vaikka itse asiassa niillä on suurempi rooli yhteiskunnan kulttuurihistorian tarinassa. Jos ajattelet myöhään viktoriaanisen Lontoon maailmaa ja on todennäköistä, että yksi ensimmäisistä mieleen tulevista henkilöistä on Oscar Wilde, jonka dekadentti proosa, näytelmät ja elämäntapa ovat edelleen eräitä aikakauden parhaimmista ja tyypillisimmistä. Tietysti Wilde oli myös absintti-harrastaja, samoin kuin silloin niin monet kiehtovimmista taiteilijoista ja kirjailijoista Englannissa ja Ranskassa. F. Scott Fitzgerald kirjoitti filosofista ja Flappersista, kadonneen sukupolven Ernest Hemingwaystä ja Dorothy Parker oli ja ehkä kenties tunnetuin Algonquin-pyöreän pöydän jäsen. Erilaisista sosiaalisista ja kirjallisista piireistä huolimatta muistamme heidät kaikki bootleg-viinien taustalla Prohibition Era New Yorkin ja Pariisin kahvilayhdistyksissä. Sama pätee kuusikymmentäluvun Swingin tehneiden muusikkojen litaniaan Bob Dylanista ja Beatlesista Jimi Hendrixiin ja Rolling Stonesiin – he kaikki kokeilivat marihuanaa.

Nykyään vape käyttää tätä roolia yhä enemmän. Olitpa vape-harrastaja tai utelias siitä ja haluat lisätietoja, Vapekingin kaltaiset myymälät voivat auttaa sinua pääsemään alkuun tämän aineen kanssa.

Ison tupakan lyöminen

Yksi parhaimmista asioista vapessa on se, että se erottaa tupakansa monilla positiivisilla tavoilla. Ensinnäkin, jos iso tupakka on ja jo pitkään ollut sidoksissa tupakan aiheuttamiin hengitysvaikeuksiin, on olemassa välitöntä näyttöä siitä, että vape saattaa olla hiukan vähemmän ongelmallinen vaihtoehto. Lisäksi tyypilliset savukkeet ovat melko monoliittisia ja tylsiä suunnittelussaan, luovuuden vastapäätä. Sitä vastoin, kun kyse on vape-maailmasta, räätälöinti on avainta. Voit mukauttaa e-cigsiä päästään toiseen valitsemalla kaiken väristä ja kotelosta akkuun ja sen jälkeen. Lisäksi voit myös nauttia laajasta valikoimasta räätälöityjä vape-nesteitä, joista jokaisen on valmistettu yksittäisten käsityöläisten toimesta ylpeästi antamalla tietyille vape-nesteille henkilökohtainen kosketus.

Sano hyvästit samalle vanhalle maulle yhä uudelleen tupakan avulla ja sano hei loputtomille uusille makuille, joista voit nauttia vaipan sijaan.

Käynnistyspaketit ja sähköisen digikappaleen päivittäminen

Kun tutkit ensimmäistä kertaa vape-sarjoja, on todennäköistä, että haluat aloittaa – mitä muuta? – aloituspakkaus. Nämä pakkaukset voivat olla täydellinen uusille käyttäjille, antaen heille kaiken tarvittavan kokeakseen ensimmäisen maunsa vape-maailmasta. Voit hankkia e-cigin, laturin ja kotelon, ja joissakin sarjoissa on myös hiukan nestettä. Jos päätät nauttivasi vapesta, voit valita muita maukkaita vape-nesteitä ja päättää samoin päättää päivittää ja mukauttaa e-cigin itse sydämesi sisältöön.

Löydä, mistä vape-vallankumous on kyse, parhaalla alueellasi sijaitsevien vape-tavaroiden pistorasian kanssa.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %