Read Time:2 Minute, 3 Second

Kaupunkiasukkaille ei ole ominaista äkillinen taipumus jättää jäähdytetty toimistonsa ja loppua palmujen, hiekan jalkojen, merituulen koskettamien kohdatessa. Mahdollisuutesi, että asut tai työskentelet Jakartassa, kaipama hauska rantaviivaa ei ole samanlainen kuin luulet. Löydä viisi ihanteellista rantaviivaa Jakarta-alueen ulottuvilta näkyvältä rannikkokaupungilta värikkäille saarille. Voit ajatella todella vakavasti Jakarta-luksushotellin varaamista ja tutkia kaikkia seuraavia upeita rantoja. Ymmärrät, että löysit juuri taivaan paikan maan päällä.

Anyer Beach

Anyer Beach on muuttunut huomattavan pitkän ajan mielenkiinnon kohteeksi nopeaan rantaviivaa varten, etenkin viikon lopulla. Ranta-alue on muutettu ympäröivään rannikkokaupunkiin, jossa on ylellisiä lomakohteita, majataloja ja hauskoja harjoituksia. Anyer on saatavana vain kolmen tunnin matkalla autolla tai kuljetuksella. Se on tarpeeksi lähellä hyödylliseen pakoon, mutta sillä on tarpeeksi etäisyyttä paetakseen vaikeuttavasta pääkaupunkiseudusta jonkin aikaa. Kokoontumiset, pariskunnat ja perheet voivat arvostaa laajaa harjoitusvalikoimaa hyppäämisestä, uinnista, vesiurheilusta, väliaikaisen tatuoinnin saamiseen tai selän hieromiseen rannalla.

Ancol

Tämä rantaviiva kattaa Jakartan pohjoisrannat, ja se on sekä rannikon yhteinen viehätys että kaupunkialueen eteneminen. Purava rantaviiva on kiinteä ruokapaikoilla, ostoskeskuksilla ja erityisillä karnevaaleilla kaupunkiasukkaille. Tämä merkitsee sitä, että koko Ancol-päivän hauskaa voi olla mahtava ratsastaa Dunia Fantasissa, laiskotellen päivä jaloilla hiekkaan, etsiessään yksityisvalmisteisia taideteoksia käsityömainoksissa, nauttia herkullisen illallisen laiturilla ja saada maksu pois hämärästä, ja se on vasta alku.

Bidadarin saari

Jakartan tuhansien saarten 110 saaren tähtiryhmässä Bidadari tai Angel Island on vähiten vaativimpia ja lähinnä Jakartasta saavutettavissa olevia. Vain 30 minuutin moottorivenematkan päässä matkustajat voivat lopettaa mielenkiintoisella pienellä saarella, joka puhuu jauhevalkoisella sileällä hiekalla ja täydellisellä, läpikuultavalla vedellä. Bidadarin saari on ihanteellinen tavoite joko lyhyelle päiväretkelle tai pitkälle viikon lopulle vietettyään yhdessä sen ranta-bungaloweista. Saaren ympäröivien viehättävien rantaviivojen ohi, Bidadarin saari tarjoaa lisäksi hauskan tutkimuksen rannalla, jossa lomanviettäjät voivat pyöräillä saaren ympäri tai uskaltaa löytää sotaraunioita maakunnan ajanjaksolta.

Pari-saari

Pari (Stingray) -saari Jakartan tuhansilla saarilla tunnetaan runsasta ja erittäin pelastettua merielämäänsä – koralliriutat, kalat, merilevä ja taivas on rajaa sieltä. Huolimatta lyhyestä etäisyydestään Jakartan rannoista (noin tunnin laivamatkan päässä), Pari-saarella on luultavasti hiljaisimmat ja vailla rantaa olevat rantat, mukaan lukien arvostettu Virgin Sands Beach, joka välittää tarkalleen mitä nimi ehdottaa. Tätä saarta voidaan vierailla monipäiväisellä matkalla, mutta jos päätät pysyä yönä, älä unohda aurinkomäkeltä tulevaa upeaa aamunkoittoa.

Tanjung Lesungin ranta

Tämä rantaviiva on nimetty tavanomaisesta riisinjyvien punontavälineestä, joka puhuu syvennetyn rannikon tilaan. 15 km: n turmeltumaton valkoisen hiekan ajo on parhaillaan valmistautumassa hallinnon johtamaan todelliseen muutokseen, koska tämä rantaviiva siirrettiin yhdeksi Indonesian Uudesta Balista. Virheettömien blues-sävyjen, järkyttävien hiljaisten vuorovesien ja korkeiden varjoisten kookospuiden välillä vierailijat voivat myös sukeltaa itseään naapurimaiden kulttuuriin yhdistämällä kalastusverkkoon ja katsella tavanomaisia ​​näyttelyitä.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %