Read Time:1 Minute, 34 Second

Esittelemme 4 vaihetta, jotka liittyvät täydellisen jälkikäteen maksettavan puhelimen ostamiseen.

Lähes jokaisella ihmisellä, nuorella tai vanhalla, on matkapuhelin nimensä puolesta tänään. Ja miksi ei? Monien matkapuhelimien moninaisuuden ohella, myös palveluntarjoajilla on laaja valikoima prepaid- ja postpaid-suunnitelmia.

Kaikki jälkikäteen maksetut suunnitelmat eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä kuin toiset. Monia vaivaavat ongelmat, kuten huono verkon peittokyky, jatkuvat puhelut, alhainen kuukausittainen tietokiintiö jne. Tarvitset parhaan, jotta varmistat, että puhelimesi toimii parhaalla mahdollisella tasolla.

Ennen kuin otat vastaan ​​ensimmäisen suunnitelmasi, vertaa jälkikäteen maksettuja suunnitelmia ja katso seuraavia ohjeita sinulle sopivan jälkikäteen maksettavan tilauksen ostamiseksi:

# 1 Selaa parhaat suunnitelmat.

Johtavat mobiilipalveluntarjoajat tarjoavat kaikki tiedot viimeisimmistä jälkikäteen maksettavista suunnitelmistaan ​​verkkosivustoissaan tai älypuhelinsovelluksissaan. Selaa suosituimpia, edullisimpia tai korkean tiedonsiirtosuunnitelman suunnitelmia – valitse tarpeitasi vastaava valinta. Löydät täydellisen, kun vertaa jälkikäteen maksettuja suunnitelmia niiden hinnoittelusta, suunnitelman ominaisuuksista, lisäetuista, tarjotaanko lisälaitteita ilmaiseksi perheenjäsenille jne. Jotkut parhaista jälkikäteen maksettavista suunnitelmista tarjoavat rajattomasti soittaminen, ilmainen Amazon Prime- ja Netflix-tilaukset vuodeksi ja 3 kuukaudeksi, ilmainen pääsy Wynk Music- ja Zee5-sovelluksiin jne.

# 2 Aloita hankinta verkossa.

Kun olet verrannut jälkikäteen maksettuja suunnitelmia ja löytänyt sinulle parhaiten sopivan suunnitelman, voit pyytää tiettyä suunnitelmaa napsauttamalla “Osta nyt” sitä mobiilipalveluntarjoajan verkkosivustolla. Kun olet tehnyt niin, palveluntarjoaja ottaa sinuun yhteyttä keskustellaksesi tarpeistasi tarkemmin ja aloittaa ostoprosessin. Uusi jälkikäteen maksettava SIM-kortti lähetetään asuinpaikkaasi, ja yrityksen edustaja luopuu suorittamalla KYC-prosessi loppuun.

# 3 käy läpi KYC-prosessin.

Kun uusi jälkikäteen maksettu SIM-kortti on annettu sinulle, et voi alkaa käyttää sitä heti, ennen kuin KYC-prosessi on valmis. KYC-prosessia varten yrityksen edustaja tarkistaa Aadhaar-biometriatiedot, hakee allekirjoituksellasi täytetyn hakemuslomakkeen, ottaa henkilöllisyystodistuksen ja osoitetodistuksen, liittää viimeisimmän valokuvasi hakemukseen ja muistaa SIM-kortin tiedot. Sitten saat viestin siitä, että SIM-kortti aktivoituu pian.

# 4 Aloita uuden postpaid-yhteyden käyttö.

Kun olet saanut tekstiviestin jälkikäteen maksetusta SIM-kortin aktivoinnista, aseta se puhelimesi SIM-korttipaikkaan ja aloita käyttö. Suorita perusasetus (SIM tallentaa asiaankuuluvat tiedot, kuten GPRS-hyvitykset ja sijainnin) ja aloita uuden suunnitelmasi käyttäminen.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %