Read Time:1 Minute, 37 Second

Se on lopullinen suunnitteluhaaste. Kuinka voit luoda tilaa? Kuinka esität lisätoimintoja, lisäarvoa, kun olet vakuuttunut, että olet jo maksimoinut jokaisen viimeisen neliötuuman, jonka kanssa sinun on työskenneltävä?

Monitoimisen tilan luominen

Et voi muuttaa valaisinta oveksi. Et voi muuttaa käytävää olohuoneeksi. Mutta sinulla voi olla ovi, joka on myös täyspitkä peili.

Anna Liukuovien yritys näyttää sinulle, kuinka peilatut kaapin ovet eivät vain voi tehdä yhden tehtäväntekijästä monitoimitalon, vaan myös antaa kodillesi tai työpaikallesi lisäsyvyyden ja -tilan.

Ei aloitushuoneiston peilatut vaatekaapit

Tiedämme mitä ajattelet. Meidän kaikkien on pitänyt käsitellä niitä hopeapeilisiä kaappiovia, jotka hyppäävät radaltaan, kun katsot niitä sivuttain. Unohda kaikki.

Uusi helppo liukumistekniikkamme yhdistettynä turvallisiin, teollisuuden korkeampia karkaistua lasiovia varten asettaa aivan uuden standardin. Ei särkymisen vaaraa. Luotettava, sujuva toiminta. Ja Wheel-to-Track-lukitusmekanismimme on niin innovatiivinen ja peliä muuttava, meillä on patentti sille.

Täysin muokattava ilme

Ehkä olet ajatellut valkoista peruskehystä, heijastavaa lasiarkkia. Liukuovien yritys voi tarjota sinulle paljon enemmän. Ja päätös mennä peilattujen kaappiovien kanssa ei ole välttämättä pysyvää. Saatavana on erilaisia ​​kehysmalleja ja viimeistelyjä sekä erilaisia ​​lasityyppejä, kuten:

Himmeä
Asia selvä
Savustettu
Laminoitu
Musta

Itse peilipaneelien suunnittelu on myös sinun tehtäväsi, kolmesta paneelista mannermaiseen t-tyyliin.

Liukuoviyhtiö: Koti, yritys ja muut

Asunnonomistajat – Onko sinulla yksi alue, jonka tiedät, voi olla enemmän kuin mitä se on? Liukuoviyhtiö voi auttaa sinua muuttamaan arkipäivän ja arjen poikkeukselliseksi.
Arkkitehdit – sisällyttäkää innovatiiviset, toiminnalliset suunnittelumme suunnitelmiinne alusta alkaen ja hyödynnä enemmän rajallista tilaa, jonka kanssa työskentelet.
Sisustussuunnittelijat – Yksi kappale pelaa seuraavaa luomalla yhtyetehosteen, joka on paljon suurempi kuin yksittäisten kappaleiden summa. Liukuoviyhtiöllä voi olla olennainen rooli auttaa taikuutta työssäsi.
Kodinrakentajat – Lisää silmiinpistävä silmämäärä ja välitön arvo The Sliding Door Company -sovelluksella. Lähes mikä tahansa koti, mikä tahansa pohjapiirros, hyötyy ratkaisuistamme.

Valmistaudu seuraavaan sukupolveen peilattujen vaatekaappiovien yhteydessä

Onko sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä jo tänään kätevällä verkkolomakkeellamme tai saat välitöntä apua soittamalla nyt numeroon 888-869-1850. Ystävällinen ja ammattitaitoinen tiimimme keskustelee mielellään monista vaihtoehdoista ja perustaa ensimmäisen neuvottelun.

Liukuoviyhtiö: Olemme ylpeitä jokaisesta projektista niin, että sinäkin voit.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %