Read Time:2 Minute, 8 Second

Kun puhumme oikeista ja keinotekoisista koruista, niihin liittyy useita etuja ja haittoja. Täällä tässä kirjoituksessa opit tuntemaan nämä ominaisuudet ja sitten päättämään, mikä sopii parhaiten tiettyyn tilanteeseen, naisten koruja. Lisäksi tässä on joitain keinotekoisten ja aitojen korujen eduista ja haitoista. Lue lisää saadaksesi idean samasta:

Plussat keinotekoisista koruista kuin oikeat korut

Kustannus

Keinotekoiset korut ovat paljon halvempia kuin oikeat ja antavat samanlaisen ulkonäön, minkä vuoksi naiset mieluummin etsivät niitä sen sijaan, että kuluttaisivat valtavia määriä korukappaleisiin, joita he voisivat käyttää erityistilaisuuksiin. Budjetti täytyy suunnitella ennen oikeiden korujen ostamista, ja usein on, että et voi ostaa erilaisia ​​kappaleita samasta esineestä. Toisaalta, keinotekoisten korujen tapauksessa, voit ostaa niitä aina kun haluat ja myös koko korusetin kerralla.

Designs

Oikeat korut valmistetaan usein perinteisissä malleissa ja ne tulevat, ja on harvinaista, että löydät niistä jotain omituista, elleivät ne maksaisi ylimääräisiä dollareita. Lisäksi se on valmistettu vain yhdestä metalliosasta, joka on kiillotettava kerta toisensa jälkeen, jotta se säilyttäisi viehätyksensä. Keinotekoisia koruja on usein saatavana monissa nykyaikaisissa malleissa, ja niitä voidaan säätää valintasi mukaan, mikä tekee niistä toivottavia.

Korjaushinta

Oikeiden korujen suurin ongelma on, että myös niiden korjaushinta on melko kallista. Sinun on myös oltava erityisen varovainen, kun annat sen kultasepään ja tarkista paino oikein, kun se tulee takaisin. Keinotekoisten korujen tapauksessa sinun ei tarvitse huolehtia rikkoutuneesta kappaleesta, koska voit ostaa aina uuden milloin haluat.

Lisähoitoa tarvitaan

Sinun on aina oltava varovainen oikeiden korujen suhteen ja säilytä niitä erillisissä laatikoissa, koska on aina olemassa suuri mahdollisuus, että korut muuttuvat värinä, kun ne varastoidaan muiden korujen kanssa. Keinotekoisten korujen tapauksessa sinun ei tarvitse huolehtia tarvikkeiden varastoinnista samassa paikassa.

Miinukset keinotekoisten korujen suhteen oikeisiin koruihin

Korvatulehdus

Toisinaan keinotekoisten korujen valmistukseen käytetty metalli ei ehkä sovi korvakoruusi ja aiheuttaa tartuntaa ja verenvuotoa. Oikeiden korujen kohdalla olet aina turvallisemmalla puolella ja et kohtaa heidän kanssaan tuskin mitään ongelmia.

Durabililty

Oikeat korut antavat sinulle myös palautuksia, vaikka ne rikkoutuisivat tai melko heikentyisivät ajan myötä. Lisäksi voit aina pitää ne tulevina aikoina, ja sen hinta vain kasvaa. Keinotekoisten korujen tapauksessa on kyse käytöstä ja heittämisestä, ja niiden ostaminen ei anna sinulle merkittävää tuottoa. Vaikka oikeat korut saattavat maksaa enemmän, kun ostat, mutta olet aina voitollinen.

Mahdollisuudet tahrata

Keinotekoiset korut hajoavat melko nopeasti, eikä niitä voi enää kiillottaa, mikä tarkoittaa, että et voi enää käyttää niitä pilaantumisen jälkeen. Tämä ei ole oikeiden korujen kohdalla, sillä voit saada korut kiillotettuiksi ja ne palautuisivat elämään nopeasti.

Tässä oli kyse kahden erityyppisen tyypin eduista ja haitoista, jotka voit saada käsiisi markkinoilla.Myös tarkista https://www.gofynd.com/women/jewellery/earrings-earcuffs ostaaksesi ja tietää enemmän naisten koruista. Osta nyt ja osta suosikkikappaleesi nyt!

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %