Read Time:1 Minute, 54 Second

Asbesti on rakennusmateriaali, jota edellinen sukupolvi on käyttänyt budjetoitujen talojen, yritysten, toimistojen jne. Valmistukseen. Australialaiset käyttävät sitä laajasti vuonna 1950, ja myöhemmin se kiellettiin 1980-luvulla. Sydneyn vanhemmat talot ovat pääosin asbestia, koska se on halvempaa materiaalia. Tällaisen materiaalin hengittäminen on myrkyllistä ja hengenvaarallista. Talo on hyvä turvakoti jokaiselle ihmiselle. Asunnon on oltava rauhallinen ja terveellisempi, joten asbestin käyttöä on hyvä vähentää paremman ympäristön luomiseksi.

Asbestin historia:

Asbesti on hyvin muinainen esihistoriallinen materiaali, joka löytyy kivikaudelta. Asbestia löytyy suurista esiintymistä jokaisella mantereella. Uskotaan, että jo vuonna 4000 eKr., Asbestin pitkää lankaa kuten kuituja käytettiin tahtina lamppuissa ja kynttilöissä. Muinaiset egyptiläiset kehottivat ruumiinmuotoja käärimällä asbestivaatteita suojaamaan vartaloa huonontumiselta. Muinaiset uskovat myös, että käytettäessä ruukkuihin ja ruokailuvälineisiin se kestää tulipalon ja vahvistaa astiaa. Sen kanssa rakennettiin Sydneyn vanhemmat talot. Myöhemmin he tajusivat asbestin myrkyllisyyden.

Kuinka asbesti vaikuttaa?

Altistuminen asbestille voi tapahtua, kun asbestia sisältävää materiaalia (ihmisen tai luonnollista) häiritään ja vapautuu asbestikuituja ilmaan. Asbestia, joka on upotettu häiriöttömiin kiinteisiin materiaaleihin tai sisältyy siihen, on altistumisen riski vähäinen.

Ensisijainen reitti asbestin pääsyyn kehoon on ilman hengittäminen, joka sisältää asbestikuituja. Asbesti voi myös päästä kehoon nieltynä. Ihoaltistuksen yhteydessä asbestikuidut voivat määrätä ihoon.

Lyhyesti sanottuna se aiheuttaa ihon ärsytystä ja keuhkosyöpää.

Suojaudu itsesi asbestin hengittämiseltä on erittäin välttämätöntä. Maski kasvot välttääksesi asbestin hengittämistä. Naamarit eivät vain estä asbestin hengittämistä, vaan myös vastustavat muita ilmassa olevia toksiineja ja kemikaaleja.

Asbestin poistoprosessi:

Kysy asiantuntijalta ja luvan saaneelta urakoitsijalta asbestin poistamiseksi, lähestymistapaksi ja tarvittaviin toimenpiteisiin sen torjumiseksi.

Asiantuntijoiden selittämät turvallisuusmenetelmät on otettava käyttöön.

Vapauta kaikki käyttökelpoiset asiat ja kotitaloudet kunnossapidossa olevasta talosta asbestin vähentämiseksi.

Asbestin testaus:

Monet luvan saaneet laboratoriot testasivat asbestikokeita. Nämä testit sisältävät seuraavat.

Ilmassa oleva asbesti

Irtotavarana rakennusmateriaalit

Laskeutunut pöly ja muut ei-rakennusmateriaalit

Maaperä ja sedimentti

Vesi ja muut vesipitoiset näytteet.

Ympäristöpalvelut:

Tutustu asbestiin kaikille ihmisille. Poista vanhempi asbesti vaiheiden mukaan. Asbestin testaamiseen ja poistamiseen on olemassa monia huoltolaboratorioita. Kysy asiantuntijalta tarvittavista ehkäisy- ja varotoimenpiteistä.

Asbestin poistamisessa noudatetut vaiheet:

Ensinnäkin, palkkaa lisensoitu vähennysurakoitsija.

Varmista, että sivuraiteessa on asbestia, jos se todella sisältää asbestia, päätä se poistaa.

Perussäännöt:

Työntekijöiden suojaus
Vettymisjännitys
Säiliö – minimoi roskien vapautuminen
Vältä rikkoutumista

Asbestia on vaikea poistaa, joten suojavarusteita ja vaatteita voidaan ylläpitää kuten hengityssuojaimia, kumisaappaita, haalareita, silmäsuojaimia ja kestäviä kumikäsineitä.

Poistotyökalut:

Työkalut, kuten Pry bar, kynsien vetämiseen

Kynsien vetimet tai leikkurit

Veitsi tai sakset polyeteenilevyjen leikkaamiseksi

Asbestijätteen poistopussit poistettujen diojen pussittamista varten.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %