Read Time:1 Minute, 39 Second

Windows 10 Home

Se on Windows 10: n perusvaihtoehto. Siinä on monia ominaisuuksia, joihin liittyy uudistettu Käynnistä-valikko. Windows 8 jätti perinnön jo vuosia sitten, mutta kysynnän vuoksi se oli palannut työpöydän käyttöjärjestelmässä. Cortana on myös täysversio. Se on digitaalinen ääni-avustaja, joka oli ensimmäistä kertaa saatavana Windows Phonesissa. Tämän lisäksi kotipaketti sisältää myös virransäästötilan, TPM-tuen ja biometrisen turvaominaisuuden, johon viitataan nimellä Windows Hello. Akun säästäjä tekee järjestelmästäsi tehokkaamman. Se rajoittaa laitteen taustaaktiivisuutta. TPM: ään viitataan mikrosiruna, joka tarjoaa ylimääräisen turvallisuuden. Kotikäyttäjät saavat myös Virtual Desktops -vaihtoehdon ja napsautusapuohjelman vähintään 4 sovellukselle yhdellä näytöllä. Sitten Continuumia parannetaan myös, jossa voit siirtyä nopeasti työpöytätilasta tablettilaan. Sitten on saatavana myös uusi Microsoft Edge -selain. Se tukee Windows Update -palvelua ja tarjoaa tietoturvatoimenpiteitä, kuten Microsoft Passport. Haluatko Windows 10 -avaimen alennushintaan? Tule käymään.

Windows 10 Pro

Windows 10: n Pro-versio kattaa kaikki Home Edition -ominaisuuksien ominaisuudet, tarjoaa hienostuneita yhteys- ja tietosuojatyökaluja, kuten ryhmäkäytäntöjen hallinta, verkkotunnuksen liittyminen, Enterprise Mode Internet Explorer tai EMIE, Bitlocker, Määritetty käyttöoikeus 8.1, Client Hyper-V, Remote Desktop ja suora pääsy.

Esimerkiksi Assisted Access 8.1 antaa sinun lukita käyttäjätilit ja estää heitä pääsemästä tiettyihin sovelluksiin. Toisaalta Bitlocker on luultavasti Windowsin parhaat salausvälineet. Sen avulla voit salata ulkoiset USB-asemasi. Saat myös kaikki työkalut, jotka antavat sinulle saumattoman yhteyden työskennellessäsi Azure Activity Directory- ja Business Store for Windows 10 -käyttöjärjestelmissä.

Aiotko sijoittaa Pro: hen? Etsikää sitä, jos tarvitset ominaisuuksia, kuten Client Hyper C, joka on sisäänrakennettu virtualisointiratkaisu Windowsissa. Ja jos työsi vaatii yhteyden muodostamista Windows-verkkotunnukseen aina ja nyt, investoi Pro Editioniin. Tai muuten, Home Edition on legit sinulle.

Nopea erotaulukko yhteenvetona

Ominaisuudet Windows 10 Home Windows 10 Pro
Käynnistä-valikko Kyllä Kyllä
Cortana Kyllä
Akun säästö Kyllä Kyllä
Windows Update Kyllä Kyllä
Windows Hei Kyllä Kyllä
Snap Assist Kyllä Kyllä
Continuum Kyllä
Microsoft Edge Kyllä Kyllä
Laitteen salaus Kyllä Kyllä
Verkkotunnukseen liittyminen Ei Kyllä
Ryhmäkäytännön hallinta Ei Kyllä
BitLocker Ei Kyllä
Etäpöytä Ei Kyllä
Microsoft Passport Kyllä Kyllä
Device Guard Ei Kyllä
Virtuaaliset työpöydät Kyllä Kyllä

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %