Read Time:1 Minute, 42 Second

Hans Christian Andersen kirjoitti omaelämäkerransa:

“Liikkua, hengittää, lentää, kellua,

Saadaksesi kaikki, kun annat,

Voit vaeltaa etämaiden teitä,

Matkustaa on elää. ”

Kyllä, tutkimalla uusia paikkoja, löytää maailma on todellakin elävää. Se voi myös kallistua, etenkin hinaavan perheen kanssa. Kuinka voit jatkaa tätä suurta seikkailua perheenäsi kuivamatta pankkitiliäsi?

Matkailu sesongin ulkopuolella

Hinnat nousevat aina huippusesongin aikana. Joten miksi et matkusta sesongin ulkopuolella? Saat hyviä tarjouksia lennoista, hotelleista ja monista muista.

Vuokrata asunto

Jos aiot yöpyä vähintään viikon ajan, asunnon tai huoneiston vuokraaminen on halvempaa kuin hotellissa käyminen.

Mene leirille

Leirintäalue on usein halvempi majoitusvaihtoehto. Loman aikana tutkimme ja käymme yleensä päivällä, joten tarvitsemme vain paikkaa nukkumaan yöllä. Leirintäalue tai kansallispuisto voi tehdä vain tempun.

Cook in

Leikkaa ravintoloita ja keitä sen sijaan. Säästät paljon rahaa valmistamalla ateriasi. Kun suunnittelet päivämatkaa, pakata lounaat ja tuo vesipullot.

Osta lentotarjouksia

Monet sivustot voivat auttaa sinua löytämään halpoja lentoja. Tarkista nämä säännöllisesti löytääksesi parhaan tarjouksen. Pidä varat varaa matkan varaamiseksi, kun mahdollisuus syntyy. Olipa luottokortti tai saman päivän laina, ole valmis tarttumaan siihen kauppaan. Yksi muistettava asia on, että useimmissa lentoyhtiöissä alle kahden vuoden ikäiset lapset lentävät ilmaiseksi. Älä ole liian asetettu määränpäähän. Jos haluat mennä Etelä-Amerikkaan, pidä avoin mielessä loppupysäkisi; lento Venezuelaan saattaa olla halvempaa kuin yksi Peruun tai päinvastoin. Pitämällä vaihtoehdot avoinna saat parhaat tarjoukset ja sinulla on mahdollisuus tutkia uusia maailman alueita.

Perhe- ja ryhmätarjoukset

Perheestäsi riippuen tarkista perhe- tai ryhmäsopimukset. Ne voivat säästää rahaa erilaisiin aktiviteetteihin ja pakettitarjouksiin.

Käytä vaihtoehtoista kuljetusta

Miksi et voi vuokrata autoa, kävellä, pyöräillä tai käydä linja-autolla? Sinulla on mahdollisuus kokea siellä olevien ihmisten kulttuuri paremmin, ja se voi tehdä hauskoja päiviä tutkimaan ympäristöäsi.

Alhaiset elinkustannuskohteet

Kun valitset matkakohteen, valitse sellainen, jossa elinkustannukset ovat alhaiset ja vaihtokurssi on sinun eduksesi. Se tekee halvemman matkan ympäri.

Kerää muistoja

Vaikka muutama matkamuisto voi olla hauskaa, ne voivat kallistua. Yritä kerätä muistoja ennen kaikkea. Digitaalikameroiden avulla sinä ja perheesi voi ottaa satoja kuvia ilmaiseksi. Palattuaan kotiin voit valita parhaat ja tulostaa ne. Voit sitten kehystää heidät tai, vielä parempaa, kerätä lapset ja pitää scrapbooking-päivän tehdäksesi matkamuistikirjan yhdessä.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %