Read Time:1 Minute, 56 Second

Perinteinen kiinteistökauppa vaatii luonnollisesti kiinteistöjen hankkimista, hallintaa, hallintaa, vuokrausta ja / tai ostoa, jotta ansaita rahaa. Tämän määritelmän mukaan kiinteistö on ehdottomasti resurssimuoto, jolla on rajoitettu likviditeetti muiden mahdollisuuksien mukaisesti, ja sen määrää tyypillisesti äärimmäisen paljon tulot, mutta kun tarkastelemme luovia menetelmiä kiinteän omaisuuden kauppaa varten, meille on paljon enemmän mahdollisuuksia.

Mitkä ovat muutama luova tapa saada rahoitusta? Löydät monia, mutta täällä käytetään yleisimmin muutamia seuraavista:

Läheiset siteet eivät ole epätavallisia, koska tämä on ensisijainen tekijä, jonka monet kiinteistökauppiaat harkitsevat tekevän heti, kun ne alkavat. He haluaisivat löytää jonkun, joka pystyy asettamaan käteisvaroja ja jakamaan tarjouksen yhdessä viisikymmentäviisi. Se on todellakin vaihtoehto, mutta löydät mahdollisia tapoja luoda paljon enemmän.

Hard Money Loan -yritykset ovat ihmisiä tai yrityksiä, joilla on käteistä rahaa, jonka sinun tulee lainata. Tämä voi olla paljon parempi vaihtoehto kuin perinteiset pankit, koska se on loistava lähde saada varoja nopeasti myös silloin, kun sinulla on alhainen luottoluokitus. Monet kovan rahan lainayhtiöt eivät yleensä lainaa yli 65 prosenttia kiinteistön käyvästä markkinahinnasta, joten mitä parempi tarjous, sitä suurempia vaihtoehtoja sinulla on.

Yksityiset lainayhtiöt ovat ehdottomasti parempi vaihtoehto kovan rahan lainayrityksille, koska voit usein järjestää parempia ehtoja selviytyessäsi jonkun kanssa itsenäisesti. Muista, että henkilökohtaisen lainan tarjoaja voi olla kuka tahansa ystävä tai perhe. Jokainen voittaa, koska tarjoat heille paljon suuremman tuoton verrattuna siihen, mitä he voivat saada säästöistä tai sijoitusrahastoista, ja se on omaisuuden takaama.

“Vastuullinen tuumarahoitukselle johtuu lauseesta” alttiita olemassa olevalle rahoitukselle “. Tällä erityisellä strategialla poistut nykyisestä rahoituksesta ja ohitat vain vähittäiskauppiaiden olemassa olevan asuntolainan ympärillä olevat velvoitteet. Omistasi ei tapahdu lainattuja varoja. Se “Jäädyt jälleenmyyjien otsikkoon. Löydät myös erilaisia ​​tapoja suorittaa samanlainen myyjärahoitus. Tämä on hieno tekniikka henkilöille, joilla on huono luottotulos, aloittaa kaupankäynti nopeasti.

Tukkumyynti tai flipping ovat erityisiä kiinteistökaupankäynnin menetelmiä, jotka ovat pohjimmiltaan luovia menetelmiä minkä tahansa varojen hankkimisvaatimuksen poistamiseksi. Tämä on silloin, kun yhdistät talon halvalla hinnalla (hyödyntämällä sopimusta), jonka jälkeen vaihdat talon toiselle ostajalle tai kiinteistösijoittajalle nopean voiton saamiseksi. Tästä syystä se on käytännössä riskitön, ei vaadita liiallisia käteisvaroja, luottoja tai rahoitusta, ja et myöskään tarvitse korjata tai työskennellä itse. Tästä syystä, jos kyseessä on nopea käteisvarojen hankkiminen aineellisiin kiinteistöihin, tämä kiinteistökaupan prosessi on paras tapa harkita paitsi pysyä poissa suurimmista rahoituspäänsärkyistä, se antaa sinulle mahdollisuuden ansaita varmasti rahaa nopeammin todellisesta kiinteistömarkkinat tänään. Kehotan sinua tarkistamaan niin monta vaihtoehtoa kuin mahdollista ja vertaa sitten suhdetta kunkin. Tekemällä tämän tiedät, mikä toimii parhaiten yksittäisissä olosuhteissa.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %