Read Time:2 Minute, 1 Second

Hengit syvään, pudotat polvillesi ja pyydät elämänkysymyksen henkilölle, joka täyttää elämän rakkaudella, toivolla ja tarkoituksella – esitellessään hänelle timanttisormusta, jonka ihanuuteen sopii vain sinun rakkaan vastaus.

Olipa he todella “Tyttöjen paras ystävä”, voit lyödä vetoa siitä, että “Timantit ovat ikuisia”, samoin kuin avioliitto. Kihlasormuksen ostaminen on muutakin kuin pelkästään suuren rockin ostamista. Haluat, että timanttisormus on rakkauden ilmaus. Haluat myös, että hetki, kun liu’utat sen sulhasen sormellesi, olisi yksi suurimmista huipentuneista tapauksista rakkaudesta, joka kestää koko elämän. Tässä on muutamia asioita, jotka on syytä harkita etsittäessäsi täydellistä timanttisormusta, jotka kaikki auttavat välittämään kysymyksen poppingin.

Tunne kumppanisi maku

Ensimmäinen asia on ensimmäinen – mikä kihlasormus tekee erityisen, ei ole loistavia, kimaltelevia timantteja tai tyylikäs hopea nauha, se on itse asiassa henkilö, jolle olet ostanut tämän kauneudenilmaisun. Loppujen lopuksi kihlasormus on symbolisessa mielessä tapa osoittaa, että rakastat tätä henkilöä tarpeeksi viettämään aikaa, vaivaa ja rahaa upea kiven poiminta ja asetus. Työn tekemiseksi sinun on kuitenkin tunnettava heidän henkilökohtainen tyylinsä. Vanhojen korujen hankkiminen voi olla hienoa, mutta se ei ole sellainen henkilökohtainen lausunto, jonka mukaan kihlojen on tarkoitus olla. Joten, millaisia ​​koruja kumppanisi pitää? Ovatko ne isoiksi jalokiviiksi tai pienten klustereiksi? Onko heillä erityinen affiniteetti kultaa, hopeaa tai platinaa kohtaan? Ehkä se, mikä todella rakastaa rakkaitasi, ei ole perinteinen pala, vaan pikemminkin jotakin eksentristä ja rohkeaa.

Riippumatta siitä, onko parisi ilmoittanut avoimesti nämä mieltymykset, kihlasormus tulee silti heijastaa jollakin tavalla sellaista henkilöä kuin he ovat. Ovatko he äänekäitä ja ekstravertisia? Ehkä kirkas kultabändi korotetulla timantilla voi peilata saman ylenpalttisuuden. Ovatko he heikompia? Ehkä hopearengas, jolla on hienovarainen bändikuvio, heijastaa paremmin sitä somberia, hillittyä auraa.

Muista – kihlasormus erottuu kaikista muista ostamistaan ​​tai vastaanottamista koruista sillä, että sen on tarkoitus osoittaa heissä näkemäsi kauneus ja tuntema side.

Tyylien valitseminen

Nykyään on tarjolla monia erilaisia ​​leikkauksia ja tyylejä niille, jotka haluavat ostaa erityisesti Houston-kihlasormuksia. Valitsemasi timantin leikkaus on jälleen yksi loistava tilaisuus osoittaa kumppanillesi, että olet todella yhteydessä toisiinsa ja että löydät ne kauniiksi henkilökohtaisimmalla, intiimimmällä tasolla. Erilaiset leikkaukset heijastavat erilaisia ​​arvoja ja hyveitä. Onko morsiamenne perinteisempi? Perinteinen pyöreä tai neliöleikattu timantti sopii arvoihinsa täydellisesti. Ovatko he tyyppiä elämään tällä hetkellä? Sydämen muotoiset timantit, samoin kuin muut innovatiiviset leikkaukset, voivat auttaa heijastamaan heidän modernin elävyyden tunnetta. Toisaalta prinsessaleikkaus voi puhua sisäisen arvokkuuden ja valtakunnan tunteesta, kun taas taiteellisemmat leikkaukset ovat täydellisiä niille, jotka arvostavat taiteellista ilmaisua ennen kaikkea.

Tee timanttivalintasi ilmaisu rakkaudelle, jota yrität rakentaa. Loppujen lopuksi avioliitto leimataan lauseella “…” kuolema tekee meistä osaa “, ja valitsemasi rengas on siellä loppuun asti.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %