Read Time:1 Minute, 41 Second

Sydney on Australian kruunun jalokivi, ja siellä on joitakin maan ikonisimmista nähtävyyksistä. Kaunis Sydneyn satama, Sydneyn oopperatalo ja Sydneyn sataman silta luovat upean näkymän kuin kukaan muu. Juuri täällä miljoonat kansainväliset turistit parvivat joka vuosi. Jos olet kiinni ideastasi rakkaallesi, miksi et risteisi Sydneyn sataman ympäri?

Vanhojen päivien luominen

Jos etsit jotain todella romanttista tekemistä rakkaalle kumppanillesi, Sydney Harborin illallisristeily tarjoaa jotain aivan erityistä. Tässä on vain muutamia upeita syitä, miksi kannattaa harkita tällaisen erikoisristeilyn varaamista:

Ilmapiiri: Kuvittele vain, mitä ensimmäiset tämän maan puolelle saapuneet asukkaat näkivät, kun he purjehtivat puulaivoillaan luonnolliseen satamaan. Se olisi todella ollut mahtava näky. Vaikka tuosta ajasta lähtien on tapahtunut paljon kehitystä, on silti mahdollista elää osa kokemuksesta varaamalla hämärällinen illallisristeily puulaivalla, joka on rakastettu. Tällaisen risteilyn ilmapiiri olisi hämmästyttävä ja se olisi loistava tapa viettää aikaa rakkaansa kanssa.
Katso satama: Nykyaikainen Sydneyn satama on täynnä elämää ja valoja. Hämärä risteily tarjoaa täydellisen tavan nähdä kaikki satamat valaistuna. Se tarjoaa myös loistavat puitteet romanttisille selfiesille rakkaasi kanssa.
Päivällinen ja juomat: Jos olet hieman kyllästynyt menemään samoihin vanhoihin paikkoihin illalliselle, entä asiantuntevasti valmistettu kolmen ruokalajin illallinen puisella risteilyaluksella? Se ei ole vain loistava tapa nähdä Sydneyn satama, vaan myös loistava tapa päästä eroon samasta väsyneestä rutiinista ja syödä illallista todella erilaisessa ympäristössä.
Kiipeä masto: Joissakin risteilypaketeissa on myös masto kiipeily. Tämä sopisi todella joku, joka haluaa kokea, millaista on nähdä Sydneyn satama variksen näkökulmasta n. Se olisi ainutlaatuinen kokemus kuin kukaan muu.
Tee jotain erilaista rakkaallesi

On helppoa juuttua ruttiin, kun on kyse asioiden tekemisestä rakkaidemme hyväksi. Olipa kyse romanttisesta illallisesta tai Ystävänpäiväjuhlista, miksi et näe ikonista Sydney Harbouria samoin kuin sen oli tarkoitus nähdä? Se on tarpeeksi helppo kävellä sataman ympäri, mutta sen näkeminen rakkaasti muotoillun ja uudelleen perustetun puulaivan kannelta ensimmäisen laivaston kunniaksi on todella ainoa tapa tehdä se oikeudenmukaisesti.

Sydney on Australian ikonin kaupunki ja Sydneyn satama on jalokivi tämän kansainvälisesti tunnetun kaupungin kruunuun. Risteily satamassa ja Sydneyn sataman sillan, oopperatalon ja kaupungin valojen näkeminen hämärässä on vain yhden varauksen päässä, ja se olisi hieno tapa viettää romanttinen ilta.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %