Read Time:1 Minute, 22 Second

Kiinalla, joka on maailman 4. suurin maa, on paljon tarjottavaa matkailijoille. Riippumatta siitä, olitko häämatkalla tai haluatko tehdä reppumatkaa, jokaiselle löytyy jotain. Tässä viestissä tuomme muutamia matkavinkkejä kiinan tutkimiseen, yksinomaan ensikertalaisille.

Tee luettelo. Suoraan sanottuna koko Kiinaa on vaikea kattaa yhdellä matkalla, joten tee luettelo kiinnostavista paikoista. Ihannetapauksessa kaksi viikkoa riittää kattamaan useita kohteita samanaikaisesti, mukaan lukien Kiinan muuri. Jos olet tässä maassa, et voi unohtaa pääkaupunkia. Pekingistä löydät myös taivaan temppelin ja muita nähtävyyksiä.

Seuraavaksi luettelossasi pitäisi olla Shanghai, joka on maan nopeimmin kasvavia kaupunkeja. Löydät sekoituksen uskomattomia historiallisia kohteita ja nykyaikaisia ​​ihmeitä. Jos haluat varata aikaa tunnetulle West Lake -järvelle, Shanghai on melko lähellä Hangzhoun.

Seikkailun ystävien tulisi suunnata retkelle Hua-vuorelle, jonka lasketaan olevan maailman jyrkeimpiä. Xi’an on lähtökohta tässä tapauksessa, ja voit tutustua myös joihinkin tämän kaupungin muinaisiin kohteisiin. Niille, jotka haluavat kokea villin elämän Kiinassa, Guilin on hyvä vaihtoehto. Täällä voit tutustua Li-joen luonnonkauniiseen alueeseen, joka on uskomaton monista syistä.

Ota apua. On monia matkatoimistoja, jotka voivat yksinkertaistaa matkaa tähän hämmästyttävään maahan. Vastoin sitä, mitä monet voivat uskoa, halpojen lomien saaminen Kiinaan ei oikeastaan ​​ole vaikeaa. Sinun tarvitsee vain tarkistaa etukäteen oikealta matkatoimistolta, joka vie tarpeeksi aikaa vaihtoehtojen, pakettien vertailuun. Voit myös säästää enemmän myös lentovarauksissa.
Keskity säähän. Jokainen kausi kaikkialla Kiinassa tuntuu erilaiselta, joten jos haluat kattaa enemmän kohteita, valitse saapumisaika ja määränpäät viisaasti. Esimerkiksi huhtikuussa sinun pitäisi suunnata Keltaisille vuorille ja Guiliniin, kun taas elokuussa voit varata aikaa Tiibetiin.
Suunnittele etukäteen ja varmista, että varaukset tehdään etukäteen. Kiina ei ole erityisen halpaa, mutta hyvän matkatoimiston avulla sinun pitäisi pystyä tekemään enemmän budjetissasi ja ilman kulmia. Kielen suhteen ei ole mitään hätää, kunhan puhut kunnollista englantia.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %