Read Time:2 Minute, 8 Second

Kun Mytee Productsin myyntipäällikkö käsittelee ensimmäistä kertaa sähköistettujen aitojen ostajaa, kyseenalaistamisen hetki on aina. Myyntipäällikön on selvitettävä, tietääkö asiakas todella mitään ostostaan. Vaikka sähköistetyt aidat ovat turvallisia eläimille, kiinteistöjen omistajat eivät halua oppia siitä henkilökohtaisesta kokemuksesta.

Esimerkkinä tästä on isä ja poika -tiimi Kanadassa, joka löysi ainutlaatuisen ja valitettavan tavan päästä lähelle ja henkilökohtaiseen tapaan sähköisellä aidalla kiinteistöllään. Yksityiskohdat selitetään alla. Hyvä uutinen tästä tarinasta on, että isälle ja pojalle ei aiheutunut vahinkoa tekemällä virusvideota, joka on tehnyt heistä puolikuuluisia. Silti se, mitä pari teki, ei ansaitse heille palkintoja neroisuudestaan.

Hyppäämme aitaan

Tarina alkaa riittävän viattomasti. Isän ja pojan piti ruokkia lehmänlauma perhetilalla. Lehmät sijoitettiin niittyyn, jota ympäröivät sähköiset aidat. Mutta sen sijaan, että pääsisivät niitylle menemällä etäpäässä sijaitsevan portin läpi, he päättivät ”hypätä aidan” sellaisenaan.

Puun oksat, jotka ylittivät osan aitaa, tarjosivat heille tarvittavat välineet päästäkseen niitylle. Molemmat kiiveivät puuhun, hiukkasivat oksan poikki ja putosivat alas toiselle puolelle. He menivät ruokkimaan lehmiä ja siinä se oli. Mutta sitten heidän piti päästä ulos. Sieltä ongelmat alkoivat.

Junior on edelleen nuori ja riittävän raajainen, että hän pystyi hyppäämään ylös, tarttumaan oksasta ja käyttämään sitä kääntämään itsensä aidan yli. Isä ei ollut niin onnekas. Ensimmäisellä yrityksellään hän ei pystynyt nostamaan jalkojaan riittävän korkeaksi aidan puhdistamiseen. Hänet tapasi mukava pieni isku kontaktissa. Mutta sitten hänen jalkansa takertuivat ja hän räjähti vielä kaksi kertaa.

Jos aluksi et onnistu

Voisi ajatella, että pari osumaa sähköistetystä aidasta riittää lähettämään aikuisen miehen kävelylle portille riippumatta siitä, kuinka kaukana se oli. Mutta ei niin nopeasti. Tämä kokenut viljelijä päätti yrittää uudelleen. Hän löysi kannan, jonka hän ajatteli voivansa käynnistää itsensä aidan yli puun oksan avulla. Hänen poikansa ei ollut vakuuttunut. Mutta miksi sen estää sinua?

Isä sijoitti kanto, linjasi lähestymistapansa ja teki uskon harppauksen. Hän sai paremman käsityksen haarasta seurauksena, niin että paljon on hyvää. Mutta hän ei silti pystynyt kääntämään jalkojaan riittävän korkealle. Hän tarttui aidan takaisin ja kärsi seurauksista. Pelkän tahdonvoiman avulla hän onnistui raahaamaan jalkansa aidan yli ja pudota maahan toisella puolella.

Sähkö on tuskallinen asia

Jälleen on tärkeää huomata, että isä tai poika ei aiheuttanut vakavaa vahinkoa seurauksena. Isä sai muutaman tuskallisen iskun, mutta siitä se on. Meidän on kuitenkin muistettava, että sähkö on tuskallinen asia. Sähkökäyttöisten aitausten koko käsite on tuskallisten iskujen käyttäminen emotionaalisen esteen luomiseksi.

Jos sähköiset aidat tekevät työnsä, karja ei edes pääse sen lähelle. He shoketaan yhden tai kaksi kertaa harjoitusprosessin aikana, mutta siinä kaikki. He oppivat. He muistavat. Valitettavasti ei vaikuta siltä, ​​että ihmiset olisivat niin fiksuja. Isä ja poika tietävät, että tuon aidan läpi juoksi mehua, mutta silti he pääsivät aivan liian lähelle. Hyvin outoa.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %