Read Time:1 Minute, 49 Second

Täydellisen syntymäpäivälahjan, joululahjan tai vuosipäivän lahjan ostaminen voi olla vaikeaa, kun haluat yllättää elämäsi mies jollain erityisellä. Et ehkä halua kysyä häneltä mitä hän haluaa ottaen huomioon, että tämä pilaa yllätyksen kokonaan. Samanaikaisesti arvaaminen, mitä hän haluaa, voi osoittautua erittäin vaikeaksi tehtäväksi.

On tiettyjä asioita, joita kaikki miehet käyttävät ja joiden mielestäsi voisit tehdä täydellisen lahjan, koska tiedät miehesi tarvitsevan sitä. Tällainen lahja – vaikkakin täydellinen joillekin – voi kuitenkin olla kaukana mielenkiintoisesta toisille. Ehkä olet tarkistanut deodorantti- ja kölnikaapin tarkistaaksesi, mitä hänen suosikki tuotemerkkinsä ovat. Mutta jos lahjaidea on täysin varusteltu, tämä lahjaidea ei ehkä ole hieno, koska hän saattaa olla tietoinen siitä, että se valittiin vain sen perusteella, mitä voit päätellä, että hän käyttää.

Samanaikaisesti et halua olla se henkilö, joka ostaa miehelleen mukavan solmion tai hauskan uuden sukkiparin. Suurimman osan ajasta voit ennustaa, että miehesi toimii vaikuttuneena, mutta syvällä syvyydessä hän tuntuu pääosin laskevan. Joskus miehillä on niin vähän tarpeita, ja siksi sen pitämisen yksinkertaisena pitäisi riittää. Edellä mainituista syistä tämä ei kuitenkaan aina ole näin. Mutta älä huoli, lahjan ostaminen elämäsi miehellesi voi olla paljon yksinkertaisempaa, jos ajattele ruudun ulkopuolella.

Jäljempänä keskustelemme vain muutamista ideoista, jotka vaikuttavat miehestäsi epäilemättä enemmän kuin mitä hän on koskaan odottanut rakkaansa lahjalta.

alkoholi

Suurin osa meistä haluaa nauttia ajoittain alkoholijuomasta, joka on kaksi, ja olet ehkä nyt tottunut näkemään miehesi yhteistyössä sohvalla kuuden pakkauksen kanssa hänen suosikkilageriaan.

Hän kuitenkin luultavasti rakastaa kalliimpia alkoholijuomia, joita hän välttää yksinkertaisesti säästääkseen rahaa. Kun etsit lahjaa hänelle, suosikkiviskiinsä roiskuminen voi olla jotain mitä hän ei koskaan odottanut ja herättää varmasti hymyn hänen kasvonsa, varsinkin kun hän on juonut sen.

Seikkailulahjat

Entä ostaa miehellesi jotain, mitä hän ei edes tiedä haluavansa itseään? Seikkailulahjoihin voi sisältyä mitä tahansa, Ferrarin ratapäivästä purjehdukseen joen varrella purjehduksella. Nämä lahjat ovat todella saatavissa, joten se voi olla täydellinen idea, jos sinulla on mies, joka rakastaa adrenaliinia.

Lentotunnit

Monilla nuorilla pojilla on unelma yhdestä päivästä tulla lentäjäksi, mutta suurin osa heistä ei koskaan toteuta sitä. Siksi lentotunttien ostaminen voisi olla täydellinen lahja hänelle. Hän ei ole koskaan odottanut sitä, ja se voi olla unelma, että hän ei olisi koskaan ajatellut tehdä itseään. Ajattele villin puolella ja lahjan ostaminen elämäsi miehelle voi olla tehtävä, joka on yksinkertaisempi.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %